GROEPSACCOMMODATIE FRIESLAND Geen verder een mysterie

Ons groepsaccommodatie wegens 10 personen wordt doorgaans geboekt voor een vriendenuitje, ons familieweekend ofwel een werkend verblijf betreffende een sportclub. U dan ook kunt hiertoe eersteklas terecht in dit pittoreske Friese dorpje Rijs. Verder als uw gezelschap uit niet zo dan 10 mensen bestaan. In onze comfortrijke vakantievilla ontdekt u dan ook samen hetgeen puur ontspannen en plezier hebben is. Ook bestaan er qua buitenactiviteiten gering andere plaatsen in Nederland daar waar zo ontzettend veel te voelen valt. Door de combinatie met een mooie verblijfs-accommodatie met ons bijzonder veelzijdige omgeving ervaart u een fantastische tijd samen. U dan ook leest op deze plaats alles aan deze luxe vakantiehuizen vanwege 10 personen.

Vanwege elke groepssamenstelling - Groepsaccommodatie

Bestaat uw groep uit ons divers gezelschap? Bestaan daar onder andere heel wat kids bij ofwel ligt de doorsnee leeftijd boven een 50 jaar? Wat de groepssamenstelling ook kan zijn, in onze luxueus groepsaccommodatie wegens 10 personen beleeft een ieder een speciaal hete tijd. Verder vanwege sportieve gezelschappen kan zijn onze vakantievilla voortreffelijk bestemd. De specifieke voorkeuren van de gezelschap treft u dan ook zowel in de accommodatie als in een nabije omstreken. Voorkom het ons deel aangaande de groep zichzelf verveelt of ergert en maak ons weloverwogen keuze een verblijf in Rijs. Online kan zijn er heel wat informatie te ontdekken over een verschillende activiteiten doch uiteraard kunnen wij u dan ook ook ons adviespakket op maat verstrekken.

Boek een hoger vakantiehuis

Stel de gezelschap bestaat uit 8 mensen. Waarschijnlijk verwacht u dan ook vervolgens een vakantiehuis vanwege 8 personen te dienen te boeken. Begrijpelijk natuurlijk, maar ons 10 persoons vakantiehuizen is vervolgens net enigszins leuker en comfortabeler.

Allereerst bezit u zo iets verdere vrijheid bij dit indelen aangaande een kamers. Bijvoorbeeld als een 8 personen uit ook heren ingeval dames zijn ofwel als er persoon voor is die heel wat snurkt.

Daarbij bezit onze voorzieningsrijke vakantiehuizen maar liefst 5 slaapkamers met ieder een persoonlijk douche en wastafel. Dat kan zijn immers zo heerlijk als verscheidene mensen gelijktijdig met sanitaire voorzieningen gebruik wensen vervaardigen. Dit bevordert tevens een snelheid waarmee de dagactiviteit gestart mag worden ofwel om ’s avonds uit te gaan. Verder geldt dit natuurlijk wegens iedere band, ofwel uw gezelschap meteen uit 8, 9 of 10 personen bestaan.

Ervaar maximaal gemak

De groepsaccommodatie voldoet met ieder denkbaar comfort. Trek er overdag hemels op uit en kom terug in een oase met rust. Kiest u vanwege de vakantievilla, dan kiest u dan ook wegens maximaal comfort. We bieden u ons loungehoek met verscheidene relaxfauteuils, ons keuken daar waar niets aan ontbreekt en pure kwaliteitsbedden vanwege een nodige nachtrust. Wanneer u dan ook betreffende 8 personen onze luxe vakantievilla boekt bent u dan ook helemaal van bijzonder veel comfort voorzien.

Unieke buitenbeleving

U vindt deze overweldigende luxe ook niet alleen in onze vakantievilla doch ook erbuiten. Op lees dit artikel het terras bestaan al talloze gezellige uren doorgebracht, tot diep in een nacht. Dit komt ook niet in een laatste plaats via een comfortrijke tuinmeubel-set en het grote veld over 500 m2 dat bij een villa hoort. Ook GROEPSACCOMMODATIE de natuuromgeving draagt voor juiste ultieme vakantiegevoel. De vakantiehuizen is aan een bosrand gelegen. U hoort vogeltjes tsjilpen en snuift tegelijk een heerlijke bosgeur op.


Vergaderen op hoogte, vlakbij dit hoogste punt over Friesland, een Bosberg. Boek uw ruimte en eventuele overnachting betreffende of buiten arrangement… bekijk meer

Omdat een Zwerfsteen in ons opwindende bosrijke omgeving ligt en u het opwindende groepsverblijf weet kunt huren vanaf €4.000 ieder maand is het overduidelijk waarom het 30 persoons groepsverblijf in Drenthe tot de aanraders en een favorieten behoort voor wat betreft het vieren betreffende ons familieweekend in Drenthe.

In een rustig gebied met open vaarwater in ons landelijk omstreken, is een unieke accommodatie gerealiseerd. Ons mooie, statige boerderij tussen een rook aangaande Sneek. Betreffende bijzonder uitzicht over de Friese wateren en l...

Wij mogen alle buffetten, diners en dit ontbijt in de groepsaccommodatie onderhouden tegen die prijzen. Vanzelfsprekend staat De Postwagen haar gasten verder toe om zélf bikken en drinken mee te leveren!

Maar verder het ook niet beschikbaar zijn over wifi heeft baten! Het medewerkers was zeer klantgericht, ze brachten om 0.30u ook nog ons nieuw fust bier, het is bediening! Met ons zeer goed idee weer tot huis gegaan. Ivonne

Groepsaccommodatie boeken voor Belvilla? Bekijk dan onze last minutes vanwege grote vakantiehuizen in vakantieparken in Nederland, Frankrijk, België, Luxemburg ofwel Duitsland, een fijne vakantietrip in eigen land ofwel in een betreffende een het omringende landen. Nader weg op vakantie kan natuurlijk tevens.

Groepsaccommodatie Een Zwerfsteen organiseert op verzoek activiteiten vanwege vrienden en familie. Zo kan u dan ook tijdens dit huisgezin weekend boogschieten, klimmen, mountainbiken of ons GPS tocht behouden via de bossen. Vraag tot een mogelijkheden.

Doch niet slechts een natuur vormt dit gebied bijzonder, verder de leuke Elfsteden-'stadjes' bestaan zeker dit ontdekken waard. Of maak bekende met een rijke historie van het gebied, door bijvoorbeeld een kijk op te brengen juiste geweldige Wouda-gemaal. 

In deze groepsaccommodatie aan het drinkwater kun jouw terecht met groepen tot 130 personen. Maar tevens een minder gezelschap kan zijn daar een passende groepsaccommodatie beschikbaar.

Voor fijnproevers. Beslist bijzonder. Vanwege de 2e keertje in Zeeveld, bleek het mooier geworden. Aan allemaal was te merken het er aanhoudend zorg aan is besteed. Het de oudsten nu ons kamer met persoonlijk badkamer hadden, was absoluut super.

Regio jouw belangstelling vervolgens kosteloos op ons prikbord   Heb jouw nog vragen of verlangen is je je locatie aanmelden? Neem contact betreffende het op via dit contactformulier! Grotere kaart Speurtocht groepsaccommodatie in:

Een grootste accommodatie, bestemd voor groepen tot 130 personen. Daar is ons ruimte om aangenaam te relaxen en met de bar kan zijn het heel intiem.

Wij bestaan met ons band aangaande welhaast 60 motormaatjes van zaterdag op zondag daar geweest. Betreffende een overnachting in een accommodatie en dit was supergoed... complimenten voor een goede verzorging. We allen hebben zitten smullen over het buffet en ijs met vuurwerk.. Dusss ons aanrader!! Saskia

Een bezoekers vroegen zichzelf af hoe wij met zo'n originele locatie kwamen. We beschikken over een geweldig feest gehad en zijn blijven naar bed gaan. Het was immers heel koud in de slaapwagons, doch succesvol lagen er voldoende dekens om het te herstellen. We komen zeker retour! Henk en Diana

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “GROEPSACCOMMODATIE FRIESLAND Geen verder een mysterie”

Leave a Reply

Gravatar